• Home
  • |
  • Natuurlijk Slaapmiddel Kopen? Ontdek Eerst De Echte Oorzaken Achter Je Slaapprobleem!

Natuurlijk Slaapmiddel Kopen? Ontdek Eerst De Echte Oorzaken Achter Je Slaapprobleem!

Ben jij op zoek naar natuurlijk slaapmiddel? Grote kans dat dit het geval is als je op deze pagina bent terecht gekomen.

Misschien ben je wel via Google gaan zoeken op bijvoorbeeld “natuurlijk slaapmiddel kopen” en ben je zodoende op deze pagina terecht gekomen. Het kan ook zijn dat je gewoon op zoek bent naar oplossingen voor slaapproblemen die jij op dit moment hebt. 

Hoe dan ook, op deze pagina ga ik je van alles vertellen over deze middelen. Lees dus snel even verder!

 

[share_box]

 

[toc]

 

Natuurlijk Slaapmiddel – Wat Is Het En Werkt Het Echt?

Voordat ik je ga vertellen welk natuurlijke slaapmiddel op dit moment populair is, wil ik je eerst nog even vertellen wat we eigenlijk verstaan onder natuurlijk slaapmiddel.

Onder een natuurlijk slaapmiddel verstaan we alle non-chemische middelen zoals, melatonine (een slaapstof die ons eigen lichaam aanmaakt).

Verder zijn het kruiden en stoffen van nature die vooral helpen met ontspannen. Verderop in dit artikel ga ik je vertellen welke uit populairst zijn en of ze nu echt werken. 

 

Homeopathisch slaapmiddel

Wat is eigenlijk het verschil tussen homeopathisch slaapmiddel en natuurlijk slaapmiddel? 

Homeopathie is een alternatieve geneeswijze die werkt op basis van het versterken verschillende lichaamsfuncties. Bijvoorbeeld het opwekken van slaap met kop warme melk met honing, omdat dit ontspannend werkt voor sommige mensen. 

Een homeopathisch slaapmiddel is dus een middel die met natuurlijke ingrediënten het opwekken van slaap ondersteund.  Het probleem van deze middelen is dat ze vaak op ieder mensen een ander effect hebben. 

Chemisch slaapmiddel

Chemische slaapmiddelen zijn middelen die met niet natuurlijke middelen zijn gemaakt. Slaappillen zijn bijvoorbeeld chemische slaapmiddelen.

Slaappillen moet je altijd gebruiken in overleg met een arts en alleen als het niet anders kan. Ze zijn verslavend en hebben op lange termijn negatieve effecten op je natuurlijke slaap. 

Dan hebben we het helemaal nog niet gehad over allerlei bijwerkingen als: geheugenverlies, verminderde alertheid en afhankelijkheid van het middel.

Helaas zijn een groot deel van de mensen met slaapproblemen nog steeds geneigd om gewoon maar een “pilletje” te namen om te slapen, zonder echt op zoek te gaan naar de achterliggende oorzaken van een slaapprobleem. 

 

 

Het helpt je in je hoofd te ontspannen omdat je denkt dat het helpt…

In bovenstaande video vertel een arts over middelen om beter te slapen. Volgens hem moet slapen vooral op een natuurlijke manier gebeuren, zonder dat je middelen tot je moet nemen.

Hij raad dan ook vooral aan om te investeren in informatie waarmee jij je eigen lichaam beter mee leert kennen. Je moet weer opzoek naar de dingen waarvan jij natuurlijk in slaap valt.  Zonder smeerseltjes of pilletjes. 

 

Populaire Natuurlijke Slaapmiddelen

In dit hoofdstuk wil ik een aantal populaire middeltjes met je delen die vaak gebruikt worden bij slaapproblemen. 

Laten we beginnen met de welbekende melatonine pillen. 

 

Melatonine pillen

Melatonine is een populair middel om beter te slapen. Dit komt doordat dit een stof is die ons lichaam zelf ook aanmaakt om beter te slapen. 

Bij sommige mensen is deze eigen lichaamsproductie echter verstoord, waardoor er slaproblemen kunnen ontstaan. 

Deze mensen hebben vaak een verstoorde biologisch klok, waardoor de aanmaak van melatonine door het lichaam zelf te laat of zelfs helemaal niet meer gebeurd. 

Het slikken van melatonine pillen is voor veel mensen effectief om beter in slaap te komen. Het nadeel van melatonine is echter dat je slaapproblemen als het ware maskeert in plaats van op zoek te gaan naar de oorzaken. 

Je manipuleert als het ware je eigen lichaam in plaats van je het helpt om weer normaal te functioneren…

Op lange termijn zou je lichaam steeds meer melatonine moeten aanmaken zodat jij in slaap kunt vallen. 

 

Kamille om beter te slapen

Wat voor een deel van de mensen werkt is een lekker bakje kamille thee voor het slapen gaan. 

Kamille schijnt erg rustgevend te werken. Het is een niet-lichaamseigen stof die gewoon te vinden is in de Nederlandse natuur. 

 

natuurlijk slaapmiddel kammile

 

Dat kamille echt helpt om beter te slapen is nooit bewezen. Het is een plantje dat vooral een licht ontstekingsremmende en ontsmettende werking heeft.

Heel vroeger werd kamille ook gebruikt als middel tegen buikpijn. 

Natuurlijk Slaapmiddel:  Zonder Recept?

Wanneer jij ook moeite met slapen hebt kan het zijn dat je opzoek bent naar een natuurlijk slaapmiddel zonder recept.

Niet iedereen die last heeft van slaapproblemen en hiermee naar de huisarts gaat, krijgt zomaar slaapmiddelen op recept mee.

Slaapmiddelen in vorm van pillen (slaappillen) zijn namelijk alleen aan te raden wanneer er echt een ernstige slaapstoornis is geconstateerd door een  arts.

Bij de drogist kun je verschillende natuurlijke slaapmiddelen kopen. Onder andere de slaapmiddelen die wij hierboven in dit artikel hebben beschreven.

 

Werken Natuurlijke Slaapmiddelen Wel?

Het grote probleem van slaapmiddelen is dat het tijdelijke oplossingen met grote gevolgen kunnen zijn. Deze middelen werken vaak maar een paar weken. Na deze periode raakt je lichaam er aan gewent en kun je er vaak niet meer zonder. 

Het is net als bij andere gewoonten vaak lastig om ergens vanaf te komen.

Mensen die vaak liggen te piekeren (lees hier wat je daartegen kunt doen) hebben daar ook een soort van gewoonte van gemaakt waar lastig van af te komen is. 

Wat vooral belangrijk is dat je weer moet leren hoe je moet slapen. Dit kan iedereen weer leren, je moet alleen even weten hoe…

 

Conclusie: Slaapkennis Is Het Beste Natuurlijke Slaapmiddel

Op deze pagina heb je van alles kunnen lezen over verschillende natuurlijke slaapmiddelen.

Waar ik het nog niet met je over heb gehad is Perfect Slapen in 7 Stappen van William van der Klaauw. Dit is een methode speciaal ontwikkeld voor mensen met slaapproblemen.

Inmiddels heeft deze methode al meer dan 3600 mensen beter leren slapen. Aan de hand van een boek vol met kennis en een e-mail training ga je samen met William op zoek naar de ECHTE OORZAAK achter je slaapprobleem.

Geen wondermiddeltjes maar wetenschap. Volgens William, een echte ervaringsdeskundige, is dit het enige dat werkt. Via onderstaande knop ga je direct naar de speciale pagina.

 

Ja! Ik wil ook op een gezonde manier in slaap vallen!

 

Related Posts

Je Slaapritme Terug Krijgen Na Een Lange Reis

Je Slaapritme Terug Krijgen Na Een Lange Reis

Slapen in de auto? Een stuk aangenamer met deze tips!

Slapen in de auto? Een stuk aangenamer met deze tips!

Onrustig slapen na sporten: hoe kan dit?

Onrustig slapen na sporten: hoe kan dit?

Valeriaan Thee Maken? Lees hier hoe je “Slaapthee” maakt op de juist manier!

Valeriaan Thee Maken? Lees hier hoe je “Slaapthee” maakt op de juist manier!
>