• Home
  • |
  • Online Mindfulness Cursus: Review & Ervaringen

Online Mindfulness Cursus: Review & Ervaringen

Mindfullness voor het Dagelijkse leven review en ervaringenBenieuwd naar de Online Mindfulness Cursus van Rolf van Balen? Dit kan zomaar is het geval zijn, anders had je deze pagina waarschijnlijk wel overgeslagen.

Misschien ben je wel opzoek naar meer informatie over mindfullness omdat je niet zo lekker in je vel zit?

Je bent in ieder geval op de juiste pagina voor meer informatie over deze cursus. Ik ben zelf namelijk een aantal maanden geleden met deze cursus aan de slag gegaan, en kan je er alles over vertellen.

Op deze pagina ga ik dat dan ook doen. Dus, wil je meer weten over deze veelbesproken online cursus Mindfulness? Lees dan snel verder!

 

[share_box]

[toc]

 

Wat is de Online Mindfulness cursus?

Deze online mindfulness cursus, Mindfulness voor het Dagelijks Leven, is een cursus van 8 weken.

Tijdens deze 8 weken krijg je via email allerlei oefeningen die je kunt uitvoeren om mindfulness in je leven toe te passen. In de e-mails krijg je uitgebreid uitleg inclusief audio bestanden.

De cursus duurt zo lang omdat het echt iets is wat je aan moet leren. Mindfulness moet namelijk een gewoonte voor je worden, niet iets wat je zo maar even doet.

Met de oefeningen in de cursus is het voornamelijke doel om je slechte gewoontes op te sporen, om deze vervolgens te vervangen met mindfulness.

 

Wie is de maker van Mindfulness voor het Dagelijkse leven?

De maker van deze online mindfulness cursus is Rofl van Balen. Rofl is zeker geen onbekende van ons.

Hij is mede oprichter van Happy with Yoga, bekent van onder andere de populaire slaap Yoga cursus: Yoga Nidra.

Rofl heeft al honderden mensen op weg geholpen naar een ontspannen en stressvrij leven. Hij geloofd dan ook echt in zijn methodes, die allemaal wetenschappelijk onderbouwd zijn.

Met slechts een paar minuten per dag kun je ‘de rommel in je hoofd’ opruimen, waardoor er ruimte komt voor focus, creativiteit en geluk. Rolf

 

Voor wie is een Online Mindfulness cursus bedoeld?

Deze online mindfulness cursus is voor iedereen die serieus aan de slag wil met het aanleren van mindfulness in zijn of haar dagelijkse leven.

Heb jij bijvoorbeeld last van stress of depressies? Loop je vaak te piekeren? Dan kan deze online cursus zo maar is de oplossing van al jouw problemen zijn ..

Je ontdekt hoe je in een paar minuten per dag je gedachten zo kan instellen dat ze niet meer negatief over komen. Mindfulness is kort gezegd het begrijpen van je eigen gedachten.

Dit zorgt op termijn voor een aantoonbaar ijzersterke focus en meer creativiteit.

 

Online Mindfullness cursus review en ervaringen

 

Mijn online mindfulness cursus review, ervaringen en mening

Nu je een beetje weet wat deze online cursus is en wie deze gemaakt heeft, wil ik je wat vertellen over mijn eigen ervaringen.

Ik zal beginnen met de inhoud van de emails en de audiobestanden die je krijgt gedurende de 8 weken.

Inhoud van de mindfulness cursus

Ik moet zeggen dat ik verbaast was over de mailtjes. De oefeningen zijn duidelijk uitgelegd en uitgebreid. Er staat 30 minuten per mail voor.

Zo’n 20 tot 30 minuten was er mee bezig, het klopte dus aardig. Wanneer je nog niet zoveel ervaring hebt met cursus in deze stijl, ben je er waarschijnlijk wel een uurtje mee bezig.

online mindfulness cursus ervaringen

Je kunt deze cursus het beste vergelijken met de slaapcursus Perfect Slapen in 7 Stappen, waar wij ook erg bekend mee zijn op deze website.

Bonussen

Wanneer je direct met deze online cursus mindfullness aan de slag gaat, krijg je er nog een aantal bonussen bij.

Onder andere de bonus “Mindfulness op het Werk”, speciaal voor de mensen met een drukke baan. Hierin staat precies beschreven hoe jij de stress en chaos op je werk kunt omzetten naar plezier en passie.

Normaal is dit een losse verkoop van Rolf met een waarde van 27,- euro, ik was wel verbaast dat hij deze er tijdelijk gratis bij doet.

 

Mijn mindfulness resultaten en ervaringen

Zoals je al hebt kunnen lezen ben ik positief verrast over de kwaliteit van deze cursus. Ik ben een groot voorstander van natuurlijke oplossingen voor stress en slaapklachten.

Dat heb je misschien al wel kunnen merken aan deze website. Wij promoten alleen producten waar mensen zelf aan de slag moeten. Geen wondermiddeltjes, maar echt keihard aan je zelf werken.

Volgens ons is dit namelijk de enige manier om echte te veranderen. Je moet gezonde gewoonten aanleren. Alle andere middelen zijn slechts manieren om je lichaam voor de gek te houden.

Deze online Mindfulness voor het Dagelijkse leven cursus doet het helemaal goed. Ik merk zelf vooral dat ik me enorm goed kan concentreren en meer focus heb overdag.

Gedachten indelen en verwerken lijkt een stuk beter te gaan.

 

Anderen hebben ook volop positieve reacties, Rolf deelde deze mail een paar dagen terug:

 

Mindfulness voor het Dagelijkse leven review en ervaringen

 

Online Mindfullness cursus prijs

De prijs van de cursus Mindfulness voor het Dagelijkse leven is 37,- euro.

Dat vind ik een goede prijs voor wat je er voor terug krijgt.

Voor nog geen vier tientjes krijg je een populaire online cursus die je een enorm gezonde gewoonte gaat aanleren. Je zult je gedachten nooit meer als negatief ervaren en je beter kunnen concentreren.

30 dagen uitproberen zonder risico

Het mooie met de producten van Happy Healthy is dat je nooit direct hoeft te beslissen. Je kunt je tijd nemen en de online mindfulness cursus voor 30 hele dagen uitproberen.

Ze willen je écht verder helpen. Ben je niet helemaal tevreden na het doen van de oefeningen? Is mindfulness toch niet je ding?

Stuur dan even een mailtje naar Rolf en hij stuurt zonder gedoe direct het geld terug.

 

Mindfullness voor het Dagelijkse leven kopen (+kortingslink!)

Ook overtuigd dat deze online mindfulness cursus iets voor jou is?

Je hebt in deze review kunnen lezen dat ik enorm tevreden ben met deze cursus, en ik weet zeker dat het jou ook hele mooi dingen kan brengen. 

Met een paar uurtjes per week kun je écht enorme verbetering maken in je mentale fitheid. 

Mindfulness voor het dagelijkse leven kopen doe je via onderstaande kortingslink. 

GA DIRECT NAAR DE GEHEIME KORTINGSPAGINA!

 

 

 

 

Related Posts

Propeaq Lichttherapiebril Review & Ervaringen

Propeaq Lichttherapiebril Review & Ervaringen

Lampen die Daglicht Nabootsen: Welke Zijn Het Populairst?

Lampen die Daglicht Nabootsen: Welke Zijn Het Populairst?

Wie is William van de Klaauw?

Wie is William van de Klaauw?

Baby in een Droomritme Review & Ervaringen

Baby in een Droomritme Review & Ervaringen
>