perfect slapen in 7 stappen pdf downloadenOpzoek naar de echte oorzaak achter slaapproblemen. Dat is de achterliggende gedachte van William van der Klaauw, de auteur van de succesvolle methode Perfect Slapen in 7 Stappen.

Hij weet waarover hij praat, William is zelf jaren lang een slechte slaper geweest. Inmiddels heeft hij honderden slechte slapers mogen ontmoeten. Aan de hand van de reacties van deze slechte slapers is deze methode tot stand gekomen.

William gelooft niet in wondermiddeltjes, maar meerdere verbeteringen. Magische trucs bestaand volgens hem niet. Meerdere kleinere verbeteringen die elkaar versterken is het doel.

Is deze methode nu echt zo goed als iedereen beweert? Is het jouw geld wel waar? Is het niet weer een wondermiddel? Wij zochten het voor je uit en bespreken het in deze Perfect Slapen in 7 Stappen review!

 

 

 

Wie is de auteur van Perfect Slapen in 7 Stappen?

De auteur en maker van dit populaire product is William van der Klaauw, een ervaringsdeskundige die zichzelf heeft ontwikkeld tot slaapexpert.

perfect slapen in 7 stappen auteur

William van der Klaauw – Slaapexpert

William verdiept zich al jaren in slaapproblemen en de oorzaken hiervan. Inmiddels is hij een echte expert op dit gebied.

Zijn site Slaapwijzer.net, waarvan hij oprichter en eigenaar is, heeft elke maand meer dan 40.000 bezoekers, vooral in de nachtelijke uren. Met deze website heeft hij in combinatie met zijn eigen ervaring, de oorzaken en gevolgen van slaapproblemen uitvoerig in kaart gebracht.

Het begint volgens van der Klaauw met gedachten tijdens het wakker liggen. Gedachten als: “Hoe kom ik morgen de dag door als ik nu niet slaap” zijn veel voorkomende “sluipmoordenaars”. In het boek worden dit ook wel angstgedachten genoemd. Het zijn gedachten die slaapproblemen in stand houden en zelfs laten groeien.

Sneeuwbaleffect

Deze gedachten hebben een sneeuwbal effect. Je bevestigd je eigen angst: “zie je wel dat het niet lukt”. Het resultaat hiervan is dat de volgende nacht jouw ‘angst om te slapen” nog groter is.

Van der Klaauw weet zelf hoe is om gebroken wakker te worden, om met angst vooruit te kijken naar de dag die komen gaat. De moedeloosheid en frustratie die hier uit voort komt heeft een zeer nadelig effect op je functioneren als mens.

Met het boek wil hij aantonen dat je eigenlijk minder goed presteert dan je zou kunnen. Op gebieden als seksdrive, gezondheid en vetverbranding zou veel te halen zijn met een goede nachtrust.

 

Wat is Perfect Slapen in 7 Stappen?

Perfect Slapen in 7 Stappen is een boek waarin je via een beproefde en wetenschappelijk onderbouwde aanpak, in staat bent om slaapproblemen stap-voor-stap op te lossen. 

Niet dweilen met de kraan open, maar keihard naar jezelf en je gewoontes kijken. Er bestaan geen wondermiddelen tegen slaapproblemen.

Smeer dit op je kussen, drink dit, luister dit. Allemaal onzin, toch wordt het nog door duizenden mensen dagelijks geprobeerd.

Een slaapprobleem kan volgens van der Klaauw alleen aangepakt worden door meerdere kleine verbeteringen die gericht zijn op de gehele dag, niet alleen op de avond.

Fabrieksinstellingen van je lichaam

Veel mensen die beginnen met pogingen om af te rekenen met slaapproblemen leggen de focus op alleen de avond. Op dat moment ben je al ruimschoots te laat.

Afrekenen met slaapangst, het aanmaken van de juiste hormonen en je lichaamstemperatuur zijn onderwerpen die uitvoerig behandeld worden. Dus geen magische kussens of andere oplossingen die dit voor je gaan doen. Je moet echt terug gaan naar de “fabrieksinstellingen” van je lichaam.

 

Voor wie is Perfect Slapen in 7 Stappen geschikt?

Het Perfect Slapen in 7 Stappen programma is geschikt voor iedereen met slaapproblemen. 

Het boek gaat in op de lichamelijke factoren die verantwoordelijk zijn voor het reguleren van je slaap. Hiermee gaat het in op de echte oorzaken van een slaapprobleem.

Er worden verschillende hormonen beschreven, het stresshormoon (cortisol) en het slaaphormoon. Het stresshormoon kan je slaaphormoon vertragen. De wisselwerking tussen deze hormonen wordt uitvoerig besproken.

Als je in de ochtend al start met het onbewust aanmaken van het slaaphormoon, zal je in de avond veel beter in slapen kunnen vallen. Ook zal het doorslapen een stuk makkelijker worden.

In het hoofdstuk worden fouten belicht die de natuurlijke aanmaak van het slaaphormoon verstoren. Verder worden er tips gegeven die direct toepasbaar zijn om het cortisol hormoon tijdens de nacht te verlagen.

Dit kan blijkbaar al met een paar vuilniszakken! Ook wordt er aandacht besteed aan voeding dat negatieve invloeden kan hebben op je cortisol waarden.

Slaapgolf opnieuw instellen

Het goede nieuws is dat je met behulp van Perfect Slapen in 7 Stappen deze slaapgolf op nieuw kan instellen. Dit begint met het vinden van je ideale slaapritme.

Als dit ritme gevonden is, kun je met simpele regels ervoor zorgen dat je een slaapgolf kan creëren.

Omdat het “in de nacht wakker worden en niet meer kunnen slapen” veruit het grootste probleem was, is deze 8 daagse cursus ontwikkeld. De cursus leert mensen om echt de REM- slaap te begrijpen.

Dit laatste is biologisch gezien haalbaar voor iedereen. Maar toch blijft iedereen anders. Daarom is William ook altijd beschikbaar voor volledige support om je te helpen bij je zoektocht.

slaap golf werking

 

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Voordat ik ga beginnen aan mijn persoonlijke review, wil ik eerst even vertellen wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald. 

Nadat ik had betaald kreeg ik vrijwel direct een mailtje van PayPro met een factuur. Je krijg ook een mailtje met informatie over waar je digitale versie van Perfect Slapen in 7 Stappen en alle bonussen kunt downloaden.

Verder wordt je automatisch ingeschreven voor de E-Cursus “Dieper Slapen” en ontvang je de waardevolle Slaapchecklist. 

Het hardcover boek (zie foto hieronder bij mijn review) krijg je de volgende dag al in huis als je voor 16:00 uur hebt besteld.

Het past gewoon door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te blijven voor een pakketje of wat dan ook. 

 

Mijn Perfect Slapen in 7 Stappen review, mening en ervaringen

In dit hoofdstuk zal ik je iets meer vertellen over de inhoud en mijn persoonlijke resultaten met het 7 stappen programma. 

Inhoudelijk

Van der Klaauw begint met ingaan op algemene aspecten. Hij noemt bijvoorbeeld simpele technieken die je eigenlijk direct al kunt toepassen om beter te slapen.

Verder gaat hij dieper in op afvallen en een mineraal (bij gebrek aan) die het onmogelijk maakt om goed te kunnen slapen. Ongezonde gewoontes van Nederlanders komen ook ter sprake, zodat precies weet wat je af moet leren. 

“Biologie van slapen”

In het boek wordt ook ingegaan op je biologische klok. Met deze “klok” wat eigenlijk een orgaantje is in je hersenen, kun je een zogenoemde slaapgolf creëren. Dit is een moment waar je eigenlijk niet liever wil dan in bed kruipen.

Het is een moment waar je alertheid extreem afneemt en je slaapvermogen stijgt. Het boekt stelt verder dat als je slaapproblemen hebt deze golf eigenlijk volledig verdwenen is.

Er staan ook recepten in voor gezonde snacks die je in de avond kan eten. Dit zijn natuurlijk snacks dit boordevol zitten met slaapverwekkende stofjes.

Resultaten

De Perfect Slapen in 7 Stappen methode belooft je dat je sneller in slaap zult vallen op een een natuurlijke manier. Door meer slaaptijd in de diepe slaapfasen word je minder vaak wakker en val je sneller weer in slaap.

Het gevolg hiervan is natuurlijk ook dat je uitgeruster wakker zult worden. Dit heb ik ook zeker gemerkt.

Als je precies weet hoe je lichaam een slaapgolf opbouwt, zul je hier de hele dag onbewust mee bezig zijn. 

Al met al zal een betere nachtrust ervoor zorgen dat je overdag veel meer energie zult hebben. Door meer energie zul je beter presteren en meer van het leven kunnen genieten.

Perfect Slapen in 7 Stappen pdf en hardcopy

Als je Perfect Slapen in 7 Stappen besteld krijg je een pdf versie en een hardcopy versie. Zoals je misschien al op de afbeelding hieronder kunt zien, is het boek echt zorgvuldig vorm gegeven. Je krijg ook een jaar lang gratis ondersteuning en een slaapchecklist.

Deze slaap checklist helpt je met het structureren van je dag voor een ijzersterke basis voor de volgende nacht. Als laatste krijg je ook nog de E-cursus “dieper slapen” (tijdelijk gratis)

 

perfect slapen in 7 stappen verzending en kopen

Het Perfect Slapen in 7  Stappen boek door de brievenbus…

Op het ledengedeelte van Slaapwijzer kun je de Perfect Slapen in 7 Stappen digitale e-book versie makkelijk downloaden. Altijd handig mocht je het liever op je telefoon of tablet willen lezen. 

 

Wat vinden andere gebruikers van deze methode?

Je hebt kunnen lezen dat wij van Hoe Beter Slapen enorm te spreken zijn over William en zijn 7 stappen methode. 

Maar wat vinden andere mensen die deze methode hebben gevolgd? Ik ging voor je op zoek en kwam op onderstaande bericht + verhaal:

Annelies zei na het doorlopen van deze methode:

Na jarenlange slaapproblemen, (in de genen), ben ik niet meer gestrest om naar bed te gaan, dat is echt heel wat voor mij. Jouw prachtige boek ligt altijd binnen handbereik. Ik kan iedereen aanraden om jouw boek te lezen en instructies op te volgen. Bedankt voor de begeleiding.

Negatieve reacties zijn er natuurlijk ook. Zo geven sommige mensen aan dat het wat veel lees en leerwerk is. Je moet dan ook begrijpen dat dit geen wondermethode is die je direct van extreme slaapproblemen af gaat helpen

Het is een uitgebreide handleiding om ZELF (met de support via email en kennis van William) de oorzaken te zoeken achter je slaapproblemen. 

Mocht het zo zijn dat jij niet van plan bent om echt aan je zelf te werken; wellicht is dit dan niet de methode voor jou.

Medische oorzaken slaapproblemen?

Natuurlijk zijn er ook mensen met slaapproblemen die een andere medische oorzaak hebben. Het kan zijn dat sommige mensen bijvoorbeeld slaapapneu hebben zonder dat ze dit doorhebben.

Daarom geeft William ook zo’n ruime niet-goed-geld-terug garantie. (in het volgend hoofdstuk vertel ik je hoelang)

Mocht het probleem medisch blijken en je nog steeds niet beter slapen na het bestuderen van zijn methode, krijg je direct je geld terug (en het boek mag je houden)

Tot zover ligt het percentage van mensen die het geld terug vragen, volgens William op een tiende van een procent. Dat is dus 1 op de 1000!

 

Perfect Slapen in 7 Stappen prijs

Voor 37,- euro ontvang je dit boek na bestelling de volgende dag al in huis. Ook krijg je tegelijkertijd toegang tot de digitale variant en bonussen in het speciale ledengedeelte.

Zoals je in deze review hebt kunnen lezen ben ik erg enthousiast over Perfect Slapen in 7 Stappen. Mijn mening en ervaring zijn, net als bij veel anderen, zeer positief.

Door je ideale slaapritme te vinden en hiermee je slaapproblemen te doorgronden leg je een basis voor de perfecte nachtrust. Geen wondermiddelen maar je eigen fysieke en mentale obstakels weg nemen.

Hoeveel is een goede nachtrust jou waard? 

90 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Zoals ik eerder ook al aangaf heeft dit product een ruime garantie van ongeveer drie maanden.

Perfect Slapen in 7 Stappen kent een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo overtuigd is van der Klaauw dus van zijn 7 -stappen methode.

Van der Klaauw legt het risico van jouw succes volledig bij zichzelf neer. Als het boek niet doet wat het belooft, krijg je je geld zonder vragen terug.

Zo loop je geen enkel risico op een aankoop. Niets te verliezen en een perfecte nachtrust te winnen dus!

 

Perfect Slapen in 7 Stappen kopen of niet? (+Kortingslink)!

Zoals je wel hebt kunnen lezen in deze review bent ik erg positief over het 7 stappen programma van William.

Ik heb het dan al verschillende vrienden, familie en collega’s aangeraden. De reacties die ik tot nu toe gekregen heb zijn allemaal positief. 

Mocht je nog twijfelen: er is dus een niet-goed-geld terug garantie van maar liefst 90 dagen. Dat is erg lang, want normaal is dit namelijk 30 dagen. 

Perfect Slapen in 7 Stappen kopen via onze kortingspagina doe je via onderstaande knop.

Perfect slapen in 7 stappen boek download

 

Ga direct naar de speciale kortingspagina!

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *