• Home
  • |
  • Yoga Nidra cursus – Slaap Yoga zonder Yoga houdingen?

Yoga Nidra cursus – Slaap Yoga zonder Yoga houdingen?

Yoga Nidra kopen, maar twijfel je nog? Ik ging met deze methode aan de slag en deel op deze pagina mijn eerlijke review, mening en ervaringen!

[share_box]

[divider height=”30″ style=”zigzag” line=”default” themecolor=”1″]

Yoga Nidra – Slaap yoga voor een diepe ontspanning?

yoga-nidra-ebook

Veel is er al gesproken over Yoga Nidra van Rolf van Baalen, maar draagt dit product ook bij aan beter slapen?

Als je op deze pagina bent beland, dan is de kans groot dat je nog twijfel of deze techniek wil iets voor jou is, en op internet aan het zoeken bent gegaan naar informatie en re views over de Yoga Nidra techniek.

Daardoor ben je op deze review pagina terecht gekomen. Een paar weken terug besloot ik zelf de Yoga Nidra techniek een aantal keren per week uit te voeren en op deze pagina deel ik mijn review en ervaringen.

Heb je er je bedenkingen dus nog bij of je Yoga Nidra wel moet kopen? Lees dan verder!

 

[toc]

 

Wat is Yoga Nidra?

Verderop in dit artikel kun je mijn uitgebreide review lezen, voordat ik dit ga doen wil ik je eerst wat vertellen over wat Yoga Nidra nu precies is. Yogna Nidra is een ebook over, je raad het misschien al, Yoga Nidra.

Een ebook betekent dus dat je alleen een digitale versie van het product zult ontvangen. Je mag het natuurlijk altijd naar wens uitprinten of op je tablet/telefoon zetten.

Yoga Nidra is een speciale yoga methode waarbij je naar een complete fysieke, mentale en emotionele ontspanning toe werkt. Veel mensen gebruiken dit dus ook om beter te kunnen slapen of als remedie tegen stress. Je balanceert je dus eigenlijk te gehele tijd in een stadium tussen wakker zijn en slapen.

Om naar deze status toe te werken moet je een aantal systematische oefeningen en visualisaties doen volgen. Deze sessies van Yoga Nidra nemen ongeveer 10 tot 30 minuten per keer in beslag.

Met Yoga Nidra kunt je de voordelen van normaal Yoga ervaren zonder dat je complexe lichamelijk zware yogahoudingen hoeft te doen

Een interessante methode dus om tot ontspanning te komen. Over mijn resultaten kun je verderop in dit artikel lezen.

 

Wie is Rolf van Baalen?

Yoga nidra maker rolf van baalen
Rofl van Baalen

Eerst wil ik je iets vertellen over de auteur en makers van het Yoga Nidra cursus.

Rofl van Baalen is de maker van het Yoga Nidra ebook en heeft samen met zijn partner Melanie een bedrijf dat alles doet op het gebied van Yoga. Dit bedrijf heeft de naam: Happy with Yoga.

Ze geven allebei al jarenlang Yogales en hebben een RYT500 yoga opleiding afgerond. Daarnaast reizen ze graag de wereld over om hun Yoga passie te delen.

Zo kwamen ze in Bali met de Yoga Nidra vorm in aanraking en wilden ze dit zo snel mogelijk naar Nederland halen.

 

Voor wie is Yoga Nidra bedoeld?

Is Yoga Nidra iets voor jou?

Normale Yoga, zoals wij dit allemaal wel kennen, is niet direct voor iedereen. Niet iedereen is super lenig of heeft plezier in deze soms pijnlijke yogahoudingen.

Yoga Nidra is anders, en wordt ook niet voor niets slaap Yoga genoemd. Het is namelijk zo dat je met Yoga Nidra voor een groot deel gewoon stil op je rug ligt met je ogen dicht.

Yoga Nidra zou veel voordelen hebben als het regelmatig beoefend wordt. Vooral over een verbeterde kwaliteit van slapen komt vaak terug. Er wordt gezegd dat één uur Yoga Nidra gelijk kan staan aan vier uur normale slaap. Verder schijnt het erg goed te zijn voor het behandelen van een hoge bloeddruk en chronische pijntjes.

Omdat Yoga Nidra dus voornamelijk gebeurd op je rug met de ogen dicht, is het voor iedereen toegankelijk.

 

Wat gebeurd er na betaling?

Goed, in het volgende hoofdstuk zal ik mijn persoonlijke review met je delen. Eerst wil ik nog even iets zeggen wat precies gebeurd nadat je hebt betaald, hier komen namelijk altijd veel vragen over.

Het gaat om een ebook, dat betekent dat je direct na betaling toegang krijgt tot het boek. Direct na betaling kun je het downloaden en vrijwel direct aan de slag. Ook krijg je dan toegang tot de bonussen.

Je krijgt ook een factuur via email met ook een mail om je van harte welkom te heten.

 

yoga nidra review, ervaringen en meningen
Yoga Nidra is populair op de stranden van Bali …

 

Persoonlijke Yoga Nidra review, mening en ervaringen

Nu zal ik je eindelijk iets vertellen over mijn persoonlijke mening en ervaringen. Enkele weken geleden had ik het erg druk en besloot om het te proberen, dus ik kan je er alles over vertellen. Ik zal je eerst iets vertellen over het ebook zelf.

Het ebook

Toen ik het ebook voor de eerste keer opende zag ik direct dat er veel aandacht was besteed aan de opmaak. Er is veel tijd en aandacht besteed met het in elkaar zetten van het Yoga Nidra ebook.

Er word stap-voor-stap uitgelegd wat er van je wordt verwacht. Je kunt aan het taalgebruik zien dat de makers veel ervaring hebben met het overbrengen van informatie. Er is voldoende achtergrond aanwezige voor totale beginners, maar er staan waarschijnlijke ook nog genoeg dingen in die gevorderde Yogi’s niet weten. Het is natuurlijk een hele op zich zelf staande techniek die hier aangeboden wordt.

Al met al een leuke community die elkaar graag inspireert en verder helpt, ook met behulp van video’s.

Bonussen

Naast het ebook graag je ook nog toegang tot wat bonussen:Yoga-nidra-video

  • 3 korte Yoga video’s ( t.w.v. 27,- euro)
  • Besloten Facebook groep (als je dat wilt)
  • 7 Yoga Nidra audio sessies (online en offline luisteren)

Dit zijn echt wel waardevolle bonussen die samen met het ebook een mooi compleet pakket vormen.

Mijn resultaat

In het verleden heb ik al wel ervaringen gehad met normale Yoga. Dit deed ik dan vooral wanneer ik behoefte had om alle spieren in m’n lichaam even flink te ontspannen. Echter heeft normale Yoga een vrij steile leercurve en is het zwaar in het begin.

Ik besloot Yoga Nidra te proberen omdat ik die dag een erg stijve nek had en last van de ogen,  door vele uren computer werk op de dag ervoor. Ik was erg sceptisch in het begin omdat je eigenlijk er maar een beetje bij ligt. Yoga Nidra heeft mij aangenaam verrast. Het is een soort mix van mediteren, iets wat ik nog nooit gedaan had, en yoga.

Waar ik vooral van stond te kijken na afloop van de tweede sessie is dat ik bezig was om gevoel van ontspanning bij mezelf te creëren, zonder dat ik het echt doorhad. Ik zat daar dus op de lijn tussen slapen en bewustzijn.

Al met al voelt het echt aan als een mediterend turbo slaapje, iets wat ik iedereen aan kan raden. Vooral als je veel beeldscherm werk doet kan het soms echt een uitkomst zijn om naar de kalmerende instructies te luisteren.

 

Ervaringen van andere gebruikers

Je hebt nu kunnen lezen dat ik wel tevreden ben over Yoga Nidra en dat het een vast plekje heeft gekregen in mijn wekelijkse routine. Maar wat vinden anderen eigenlijk? Ik zocht het even voor je uit.

Wat ervaringen van andere gebruikers:

Ashley zei bijvoorbeeld:

Sinds ik Yoga Nidra beoefen voel ik me ontzettend vredig en kalm. Ik slaap minder uren en ben productiever op mijn werk. Ook de intense angstaanvallen waaraan ik leed zijn sinds Yoga Nidra nog niet terug gekomen.

 

Rene gebruikt het vooral om zijn gedachten op een rijtje te kunnen zetten:

Het voelt alsof ik zweef. Ik ben voor de eerste keer dat ik me kan herinneren, vrij van de gevangenis van mijn eigen gedachten. Het voelt vreemd, want ik ken dit gevoel eigenlijk helemaal niet, maar het voelt geweldig.

 

Yoga Nidra prijs

De prijs die gevraagd wordt voor Yoga Nidra is 37,- euro, wat ik geen slechte prijs vind. Voor een paar tientjes leer je een super waardevolle techniek om echt te ontspannen. Wat voor mij persoonlijk in die super drukke periode’s echt veel waard is.

Als je je gedachten weer op een rijtje kunt krijgen en veel stress kan laten gaan met deze techniek, lijkt die 37.- euro helemaal niet zo relevant.

 

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Als je nog twijfelt over het kopen van Yoga Nidra, moet je weten dat er ook nog een 30 dagen-niet-goed-geld terug garantie is. Je kunt Rolf of Melanie dan binnen 30 dagen mailen en je geld terug vragen, daar gaan ze echt niet moeilijk over doen.

Je kunt dus eigenlijk 30 dagen lang de technieken uitproberen. Als je erachter komt dat het niets voor jou is, vraag je gewoon je geld terug. Zo simpel is het, geen risico’s dus.

 

Yoga Nidra kopen (+Kortingslink!)

Zoals je misschien wel gemerkt hebt ben ik blij dat ik kennis heb gemaakt met Yoga Nidra en kan iedereen aanraden om het zelfde te doen.

Je zult zeker goede resultaten krijgen als je dit wekelijks aanhoud. Zonder het hoeven aannemen van soms pijnlijke posities van het normale Yoga.

Yoga Nidra kopen doe je via onze onderstaande kortingspagina.

yoga-nidra-ebook

 

 

 

Ga direct naar de kortingspagina!

 

 

 

 

Related Posts

Propeaq Lichttherapiebril Review & Ervaringen

Propeaq Lichttherapiebril Review & Ervaringen

Lampen die Daglicht Nabootsen: Welke Zijn Het Populairst?

Lampen die Daglicht Nabootsen: Welke Zijn Het Populairst?

Wie is William van de Klaauw?

Wie is William van de Klaauw?

Baby in een Droomritme Review & Ervaringen

Baby in een Droomritme Review & Ervaringen
>