• Home
 • |
 • Slaapwijzer.net Boek Ervaringen: Meer Energie en een Leuker leven?

Slaapwijzer.net Boek Ervaringen: Meer Energie en een Leuker leven?

Ben jij op zoek naar Slaapwijzer.net boek ervaringen? Die kans is vrij groot als jij deze pagina gevonden hebt. Misschien twijfel je op dit moment wel of de kennis in dit boek je wel gaat helpen om beter te slapen. 

Het kan ook zijn dat je op het punt staat om het boek te kopen, maar alleen nog even bent gaan zoeken via Google naar ervaringen met William van der Klaauw van Slaapwijzer. 

Hoe dan ook, op deze pagina wil ik je vertellen wat mijn ervaringen zijn, én wat succesverhalen met je delen. Met deze informatie, en jouw persoonlijke situatie in je achterhoofd, kun je dan een goede afweging maken of dit je geld wel waard is. Lees dus vooral even verder!

[share_box]


[toc]


Wat is het Slaapwijzer.net boek?

Voordat ik ervaringen over dit boek met je ga delen, wil ik je eerst nog even vertellen wat het nou eigenlijk is. Dit boek heeft als titel Perfect Slapen in 7 Stappen, een naam die het boek niet zomaar gekregen heeft. 

Het boek schijnt een doeltreffende no-nonsense methode te zijn om voor altijd af te rekenen met slaapproblemen. Een manier die er eindelijk door de commercie heen prikt, en zorgt dat je niet blijft aanmodderen.  

Volgens dit boek bestaan magische trucs niet. Dingen als smeerseltjes op je kussen, een kruidenthee of een muziekje gaan je niet genezen van hardnekkige slaapproblemen. Nee, je moet op zoek naar de achterliggende oorzaken.

perfect slapen in 7 stappen pdf downloaden

Wat is Slaapwijzer.net?

Om deze hardnekkige slaapproblemen aan te pakken, is William van der Klaauw Slaapwijzer.net begonnen. Met z'n populaire blog (link), heeft hij inmiddels enorm veel mensen met slaapproblemen geholpen.

William is zelf een echte ervaringsdeskundige als het gaat over slecht slapen. Hij weet hoe het is om gebroken wakker te worden. Om bang te zijn voor de dag die komen gaat. 

Vermoeid en prikkelbaar door het leven gaat brengt veel moedeloosheid en frustratie met zich mee. 

Door wie is het Slaapwijzer.net boek geschreven?

Het is vast geen verassing dat het Slaapwijzer.net boek ook door William van der Klaauw is geschreven. Hij heeft dit gedaan met die informatie die hij heeft gehaald uit ontmoetingen met honderden slechte slapers. 

Hij met zijn methode doorloop je aan de hand van het boek en z´n e-mails, een stappenplan om de echte oorzaken te vinden achter je slaapproblemen. 

Dit wordt ook wel de 7 stappen methode genoemd. 7 stappen naar een perfect nachtrust. De kern van deze 7 stappen zijn de volgende:

 1. Afrekenen met angst, spanning en malende gedachten 
 2. De juiste hormonen aanmaken op het juiste moment
 3. Het "gelijk zetten" van je biologische klok 
 4. Herstel en versterk de natuurlijke schommeling van je lichaamstemperatuur

Slaapwijzer.net boek ervaringen en succesverhalen

Laat me je nu wat ervaringen en succesverhalen vertellen waar jij je misschien in kunt vinden. Zo kun je ook bepalen of dit boek nu wel of niet iets voor jouw is. 

Hieronder staan drie verhalen die ik heb gevonden op het Slaapwijzer.net blog, Ik zal bij elke ervaring ook een direct link plaatsen naar de specifieke pagina. Ik ga hieronder vooral de hoofdpunten uit de ervaringen met de 7 stappen methode aanstippen. Het volledige verhaal lees je dus via de link onder elk verhaal.

Het verhaal van Angelique

Angelique is een vrouw van middelbare leeftijd met een drukke baan in de zorgsector.

Ze had al vanaf jongs af aan wat problemen met slapen. Het in slaap vallen was geen probleem, maar het doorslapen was vaak wat lastig. Ze werd namelijk vaak rond een uur of vier wakker, en kan dan niet meer in slaap komen.

Zolang ze na een paar slechte nachten maar één goede had, hield ze het allemaal nog wel vol. Totdat er een paar vervelende dingen in haar leven gebeurden. Een scheiding na 32 jaar huwelijk en alle bijkomende kopzorgen. 

De balans was weg en de slaapproblemen werden erger. Hooguit een paar uurtjes per nacht slaap was waar Angelique het mee moest doen. Hierdoor kwam ze in een negatieve spiraal, en kwam ze steeds minder het huis uit.

Wat Angelique probeerde

Wat volgde was natuurlijk een bezoek aan de huisarts, die slaappillen voorschreef. Dit was geen oplossing en van die pillen wilde ze dan ook zo snel mogelijk weer af. Daarnaast probeerde ze speciale matrassen, homeopathische middeltjes, valeriaancapsules en nog zo'n 1000 andere dingen. Helaas was erg geen verbetering.

Na een zoektocht op het internet kwam ze bij de 7 stappen methode van William terecht. Ze herkende zich vooral in het feit dat ze aan het "dweilen was met de kraan open", en dat het probleem bij haar zelf lag. 

Dit betekend dat de oplossing ook bij je zelf ligt, en niet bij middeltjes of pillen. Ze moest terug naar de basis. De niet goed geld terug garantie (van 90 dagen) trok de toch nog wat sceptische Angelique over de streep.

Ervaringen met de 7 stappen methode

Wat Angelique vooral fijn vond is dat ze direct na bestelling de digitale versie al kon lezen. Ze had deze dan ook al voor de helft uit toen de papieren versie een dag later in de bus kwam. Weer een dag later begon de e-mail cursus die gericht is op dieper slapen. 

Na alles doorgelezen te hebben ging ze alles in de praktijk brengen. De slaapchecklist kwam op haar prikbord te hangen, en werd tot op de details ingevuld.

Ze merkte vrijwel direct dat de stress die komt kijken bij het slapen zelf, direct minder werd. Ze kon terugvallen op zogenaamde "rustgedachten", een techniek die beschreven wordt in het Slaapwijzer.net boek. Er ontstond weer vertrouwen, vertrouwen dat ze weer kon slapen.

Slapen gaan was nog steeds spannend, maar op een bepaalde manier ook weer fijn. Langzaam kwam ze in een positieve spiraal maakte ze nachten van 6 á 7 uur.

Het volledige verhaal van Angelique lees je hier.


Het verhaal van Joke

De slaapproblemen van Joke kwamen voort uit ingrijpende gebeurtenissen in haar leven. In dit geval was het een partner die ziek raakte en 's nachts niet best meer kon slapen. Ze was op het laatst zo gestrest dat ze helemaal niet meer sliep.

Deze problemen hadden een grote impact op het leven van Joke. Overdag was ze enorm uitgeput, prikkelbaar en onredelijk naar de mensen in haar omgeving. Er ontstond in deze periode ook een soort angst om te slapen.

Angst om te slapen

Deze angst om te slapen kwam voor uit "de druk om te slapen". Malende gedachten van het "wat als..?", zoals:

"Als ik nu niet in slaap val heb ik morgen weer een rotdag..."

Slapen wordt vervolgens ervaren als een soort trauma, een trauma dat echt bij de wortel aangepakt moet worden. De slaapproblemen bleven dan ook terugkomen. De angst om te slapen bleef onbewust nog een lange tijd aanwezig. 

Ervaringen met de 7 stappen methode

De 7-stappen-methode, die beschreven wordt in het Slaapwijzer.net boek, bleek voor Joke de juiste aanpak te zijn. "Het is een no-nonsens waar ik veel van heb opgestoken."

Met de techniek genaamd "Visualiseren" heb ik mijn angst om te slapen weten te overwinnen. Ook het kiezen van de juiste slaaphouding heeft hierbij geholpen.

slaapwijzer net boek ervaringen mail


Het volledige verhaal van Joke lees je hier


Wat kost het Slaapwijzer.net boek?

Het boek kost je 37,- euro, wat naar mijn mening een goede prijs is voor wat je er voor krijgt. Namelijk een hardcopy boek binnen een dag door je brievenbus en de kans om in contact te komen met William via e-mail.

Je moet je voor jezelf even goed kijken of die boek jou zou kunnen helpen. Wat het jou waard is om eindelijk achter de echte oorzaak van je eigen slaapproblemen te komen. Er zijn in ieder geval genoeg succesverhalen de lezen op het internet.

hoe beter slapen in 7 stappen verzending

Mocht je jezelf enigszins herkennen in de ervaringen die je hebt kunnen lezen: Probeer het dan gewoon uit. Het boek kent namelijk een 90 dagen lang niet-goed-geld-terug garantie (het boek mag je zelfs houden!)

Op bovenstaande foto zie je hoe je het boek thuis krijgt gestuurd. Het pas prima door de brievenbus. Je hoeft dus niet te wachten op een pakket bezorger.

Slaapwijzer.net boek uitproberen

Hopelijk ben je na het lezen van deze pagina net zo enthousiast als ons over dit boek, en kun je niet wachten om het zelf te proberen.

Dankzij de 90 dagen lange niet goed geld terug garantie heb je enorm lang te tijd om met je slaapproblemen af te rekenen. Via onderstaande knop kun je het boek direct uitproberen.

 • Laat je hormonen je helpen in plaats van tegenwerken
 • play
  Herstel de natuurlijke schommelingen in lichaamstemperatuur
 • play
  Zet je biologische klok weer gelijk en ervaar het verschil
 • play
  Reken af met spanning en frustratie
perfect slapen in 7 stappen pdf downloaden

Related Posts

Propeaq Lichttherapiebril Review & Ervaringen

Propeaq Lichttherapiebril Review & Ervaringen

Lampen die Daglicht Nabootsen: Welke Zijn Het Populairst?

Lampen die Daglicht Nabootsen: Welke Zijn Het Populairst?

Wie is William van de Klaauw?

Wie is William van de Klaauw?

Baby in een Droomritme Review & Ervaringen

Baby in een Droomritme Review & Ervaringen
>