• Home
  • |
  • eCursus Blijvend Zelfvertrouwen Review & Ervaringen

eCursus Blijvend Zelfvertrouwen Review & Ervaringen

Zelfvertrouwen krijgen online cursus volwassenen

 

Als jij op deze pagina bent terecht gekomen, is de kans groot dat je twijfelt of de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei wel iets voor jou is.

En dat is positief. Er is namelijk veel onzin te koop op het internet. Je inlezen is iets wat je zeker goed moet doen. Er is al veel geschreven over Blijvend Zelfvertrouwen.

Maar wat is nou eigenlijk de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen? En wie is Frank de Moei? En wel net zo belangrijk: werkt de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen?

 

Enkele maanden geleden besloot ik zelf maar is aan de slag te gaan met deze veelbesproken ecursus, en heb alles zelf doorlopen.

Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan mijn review op deze pagina!

 

[share_box]

 

[toc]

 

Wie is Frank de Moei?

Als eerste is het natuurlijk goed om wat meer te weten te komen over de maker van de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen, namelijke Frank de Moei.

Frank de Moei ecursus blijvend zelfvertrouwen
Frank de Moei

Frank de Moei is geen onbekende in de mentale gezondheid wereld. Hij is coach, trainer en heeft zo’n beetje alle dimploma’s in Life-Coaching en Positieve Psychologie. Dit wordt ook wel gelukskunde genoemd.

Frank heeft meerde producten in de gelukskunde wereld. Met zijn bedrijf Newstart, begeleid hij jaarlijks duizenden cliënten die online training willen in geluk en succes.

Nadat ik de eCursus had aangeschaft heb ik Frank direct een mailtje gestuurd. Ik kreeg netjes binnen een werkdag een mailtje terug.

Hiernaast zie je een afbeelding van Frank.

 

Wat is de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Nu je weet wie de maker is van de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen ga ik je nu vertellen wat het precies is.

Zoals je natuurlijk al weet is het een eCursus. Dit betekent niet meer dan dat het een online cursus zelfvertrouwen is.

De cursus bestaat uit verschillende delen, drie om precies te zijn. Elk deel moet je afronden in je eigen tempo, voordat je verder kunt met het volgende deel.

Deel 1: Analyseer je zelfvertrouwen

In dit eerste deel ga je ontdekken wat zelfvertrouwen nu precies is en waarom het een basis is voor een gezond leven.

Het deel bestaat uit 7 stappen die goed te volgen zijn. Je leert onder andere wat jou als mens uniek maakt en wat zelfvertrouwen oplevert en wat het kost.

Met handige tips kun jij in dit deel leren om oude gedachten die je over jezelf hebt los laten

 

Deel 2: Ontdek je zelfvertrouwen

In dit deel wordt bekeken hoe je een gebrek aan zelfvertrouwen eigenlijk bestaat en hoe je met deze kennis betere conclusies kunt trekken.

Het is het grootste deel van de cursus met maar liefst 14 stappen. He grootste deel van deze stappen beginnen met een “hoe” vraag. Hierin staat positief denken centraal.

Ook worden beschreven hoe je met simpele trucs elke dag trots op je zelf kunt zijn en je zelf kunt blijven in elke situatie.

Deel 3: Creëer nieuw zelfvertrouwen

Nu we erachter zijn hoe zelfvertrouwen ontstaat en precies weten wat het eigenlijk is, kunnen we aan de slag om onze nieuwe blijvende zelfvertrouwen te creëren.

In dit deel staan persoonlijke doelen centraal. Een aantal belangrijke onderdelen in dit deel zijn vooral: voorstellingsvermogen vergroten, kennis en vaardigheden vergroten, netwerk uitbreiden, blokkades voor verandering wegnemen.

Waarom de eCurcus Blijvend Zelfvertrouwen?

Als je op deze pagina terecht bent gekomen vraag je jezelf waarschijnlijk af waarom je de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen zou moeten uitproberen.

Ik ga hier later sowieso antwoord op geven, maar wil er vooraf toch wat over zeggen.

Veel mensen lukt het niet om binnen afzienbare tijd hun zelfvertrouwen te vergroten. Dit komt meestal doordat een groot stuk kennis ontbreekt. Kennis die je nodig bent om je eigen blijvend zelfvertrouwen te kunnen creëren.

Geen dure aparte coaching sessie’s

Normaal doorloop je bij een coach of lifestyle psycholoog meerdere sessies. Deze sessies zijn erg duur, ze kosten rond de 95,- euro per sessie.

Dit kost natuurlijk veel tijd en geld. Omdat niet iedereen dit kan of wil betalen, is er een online variant verschenen. Dit voor een fractie van de prijs van normale sessies.

Verspreid over 12 weken krijg je elke week een email die je informatie en inzicht zal geven. In deze emails staan je vragen en opdrachten waarmee jij in de praktijk direct kunt oefenen.

 

Wat vinden anderen van de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen?

Voordat ik mijn eCursus Blijvend Zelfvertrouwen review ga vertellen, zal ik eerst wat ervaringen van andere gebruikers laten zien.

Dit zegt Roos over de eCursus:

“Ik raad iedereen deze cursus aan. Het geld is het zeker waard, ik wou dat ik het eerder was tegengekomen. Je kan de cursus doen in je eigen tempo en gewoon thuis. Je werkt aan jezelf, met jezelf. Het heeft mij zekerder gemaakt en daarmee zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik ben er echt 1 a 2 keer in de week voor gaan zitten en heb alle vragen, antwoorden voor mij zelf op papier gezet. De eerste weken dacht ik ja er gebeurt nog niks maar naar mate de cursus vorderde ging er wel degelijk een verandering plaatsvinden. Het moet echt groeien. Frank bedankt, jij hebt mijn ogen doen openen met je stellingen en vragen. Het duurde even voordat het landde maar ik ben blij dat ik er mee begonnen ben. Het heeft zeker effect, ik voel mij weer beter en sterker. Mensen veel succes met de cursus!”

ecursus blijvend zelfvertrouwen

Ook Sjef is positief:

“Hoi Frank, wat betekent de cursus voor mij? Wat me opviel toen ik met de cursus begon dat ik veel rustiger werd, door dat ik me toestemming gaf om onzeker te zijn en er niet meer tegen vocht voelde ik me zoveel zekerder, immers de spanning was er niet meer. Ik voel me veel vrijer om mijn menig te zeggen. De angst is een stuk minder en voel me hierdoor ook zekerder, Heb ook de lat een stuk lager gelegd en sta mezelf toe dat ik niet perfect hoef te zijn. Je bent pas perfect als je je sterke en zwakkere punten erkent en accepteert, dat is 100% jezelf zijn. Al met al opent de cursus deuren voor mij. Deze OK-energie werkt echt bevrijdend, ik heb de knop omgedraaid en zie het leven nu als een kans -heerlijk. En dat allemaal in 5 weken, dan hoef ik je niet vertellen wat ik van de cursus vind!”

 

Mijn eerlijke review, mening en ervaringen over de eCursus Blijven Zelfvertrouwen

Nu zal ik vertellen wat mijn persoonlijke ervaringen zijn met de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei. En misschien nog wel belangrijker; ik zal je vertellen of ik de cursus aanraad of niet.

Inhoud van de cursus

Zoals ik eerder al aangaf bestaat de cursus uit drie delen. Je krijgt verspreid over 12 weken elke week een email waar mee je aan de slag kan gaan.

Het fijne hiervan is dat je je eigen tempo kan bepalen. Ik had me voorgenomen om de twee dagen voor dat ik de volgende mail zou krijgen, er in de avond even voor ging zitten.

Dit hebt ik gedaan door de stappen in de email te volgend en voor me zelf uit te schrijven. In het begin voelt het een beetje langzaam. Je krijgt erg veel algemene informatie voor je neus. (Dit is natuurlijk ook afhankelijk van de hoeveelheid kennis je al hebt van het onderwerp.)

Mijn manier van werken kan ik goed volhouden. Bij deel 2 van de cursus wordt je wat meer in het diepe gegooid en stond ik versteld van alle nieuwe weetjes. Het is dus allemaal niet zo moeilijk!

In deel 3 had ik serieus het gevoel dat ik simpele en bewezen technieken aan het leren was en dat m’n zelfvertrouwen groeide.

Alle informatie die je krijgt zit goed in elkaar. Ik heb bijvoorbeeld geen enkele spellinsgfout kunnen ontdekken.

Heb ik nu blijvend zelfvertrouwen?

Nu is de vraag natuurlijk: heb ik nu blijvend zelfvertrouwen? Het is een lastige vraag om te beantwoorden…

Het is niet zozeer letterlijk “blijvend zelfvertrouwen”.Je hebt een vele betere kijk op zelfvertrouwen en kan beter relativeren. Dit is waar echt zelfvertrouwen ook begint.

In de cursus leer je dat het ook gaat om inzicht, begrip en acceptatie en niet zo zeer in het het “zelfvertrouwen hebben”. Je voelt je zelf gewoon de moeite waard en doet voor niemand onder. Ieder mens is uniek.

En dat leer je echt in deze cursus. Dat is voor mij de echte definitie van blijvend zelfvertrouwen!

 

eCursus Blijvend Zelfvertrouwen prijs

Wat is nu eigenlijk de prijs van de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen? Je wilt natuurlijk weten of het je geld wel waard is.

Ok kan je vertellen dat ik verwachte dat deze eCursus wel rond de 90,- euro zat (ongeveer zelfde prijs als één praktijk sessie).

Maar de prijs van de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen is 49,- euro, wat ik een zeer goede prijs vind, en het er zeker voor over heb gehad.

Door deze eCursus heb ik vooral geleerd om mijn perfectionisme en zelf kritiek los te laten. Ik kan nu in veel aspecten van mijn leven beter presteren.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

De eCursus Blijvend Zelfvertrouwen kent een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Hierdoor kun je dus binnen 30 dagen je geld gewoon terug vragen, mocht je niet tevreden zijn.

Je loopt dus geen enkel risico op een miskoop.

 

eCursus Blijvend Zelfvertrouwen kopen of niet?

Zoals je hebt kunnen lezen in deze review ben ik behoorlijk positief over de eCursus Blijvend Zelfvertrouwen. Dat komt niet alleen door de prijs en de inhoud maar vooral door mijn eigen resultaten.

Ik heb echt het gevoel dat ik veel, en veel meer inzicht heb ik mijn eigen kunnen.

Ik raad iedereen die zelfvertrouwen wil vergroten doormiddel van simpele bewezen technieken aan om deze cursus te proberen.

Je loopt zoals gezegd geen enkel risico door de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

De eCursus Blijvend Zelfvertrouwen kopen kan via de onderstaande kortingslink.

 

Ga direct naar de geheime kortingspagina!

 

 

 

 

Related Posts

Propeaq Lichttherapiebril Review & Ervaringen

Propeaq Lichttherapiebril Review & Ervaringen

Lampen die Daglicht Nabootsen: Welke Zijn Het Populairst?

Lampen die Daglicht Nabootsen: Welke Zijn Het Populairst?

Wie is William van de Klaauw?

Wie is William van de Klaauw?

Baby in een Droomritme Review & Ervaringen

Baby in een Droomritme Review & Ervaringen
>