• Home
  • |
  • Overgangstransformatie Review: Beter Slapen in de Overgang?

Overgangstransformatie Review: Beter Slapen in de Overgang?

slaapproblemen overgangstransformatie programma

Ben jij benieuwd naar cursus Overgangstransformatie van Ria Kamelle? Grote kans van wel, anders was je niet zo snel op deze pagina terecht gekomen.

Misschien twijfel je nog of deze cursus wel iets voor jou is en ben je daarom opzoek naar reviews en ervaringen.

Het kan ook zijn dat je zelf wat problemen hebt met slapen in de overgang en direct via de site op deze pagina bent beland.Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je alles vertellen de Overgangstransformatie cursus.

Wij van hoe beter slapen hebben dit product onder de loep genomen en delen hier onze eerlijke review, ervaringen en meningen. Lees dus snel verder!

 

[share_box]

 

[toc]

Wat is de Overgangstransformatie?

De Overgangstransformatie is het enige programma in Nederland dat is ontwikkeld voor vrouwen die last hebben van vermoeidheid in de overgang.

Het is een digitale videocursus met meer dan 50 video’s waarin oefeningen, meditatie en technieken worden gedeeld waardoor je vol energie de overgang door zal komen.

Veel vrouwen krijgen te maken met slaapproblemen in de overgang. Dit is ook niet zo gek, de hele hormoon huishouding maakt in deze periode grote veranderingen door.

Gelukkig is er inmiddels veel onderzoek naar gedaan en zijn er mensen zoals Ria Kamelle die er een cursus van maken om vrouwen in de overgang te helpen.

 

Wie is Ria Kamelle?

Voordat ik ga beginnen met mijn review over deze cursus wil ik het eerst nog even met je hebben over de maker van de Overgangstransformatie, Ria Kamelle.Ria Kamelle Overgangstransformatie review

Ria is zeker geen onbekende in de wereld van de overgang. Ze is een echte ervaringsdeskundige die met de kennis en informatie die ze zelf heeft opgedaan tijdens haar menopauze, heeft omgezet in waardevolle producten.

Haar bekendste product is het ebook dat ze heeft geschreven: Overwin je Overgang.

 

overwin je overgang pdf download
Ria’s populairste product…

Deze producten, waar de Overgangstransformatie er één van is, helpen inmiddels jaarlijks duizenden vrouwen door de overgang. Haar Facebook pagina krijgt dagelijks duizenden bezoekers en heeft rond de 14.000 likes.

 

Voor wie is de Overgangstransformatie bedoeld?

Deze Overgangstransformatie videocursus is speciaal bedoel voor vrouwen die al in of bijna in de overgang zitten.

Het is een cursus die ervoor moet zorgen dat je zonder zorgen de overgang doorkomt aan de hand van in de praktijk bewezen technieken en methoden. 

Overgang en extreme vermoeidheid

Veel vrouwen krijgen te maken met extreme vermoeidheid in de overgang of andere klachten die hieraan gerelateerd zijn. Dit programma richt zich dan ook op de energiebanen in je lichaam, ook wel Chakra’s genoemd. 

De Overgangstransformatie behandeld vooral de geestelijke overgangsklachten zoals, vermoeidheid, prikkelbaarheid, stemmingswisselingen, onzekerheid en depressiviteit. 

Dit wordt gedaan aan de hand van praktische tips, objectieve educatie en eigen ervaringen van Ria. Dit alles wordt natuurlijk gecombineerd met wetenschappelijke inzichten over wat de overgang met het vrouwelijke lichaam doet.  

 

Wat gebeurd er nadat je hebt betaald?

Wat natuurlijk altijd even handig is om te weten is wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald. 

Wanneer je hebt betaald voor de Overgangstransformatie krijg je direct netjes een mailtje van PayPro, dit is een bekende en betrouwbare betalingsdienstverlener. In dit mailtje zit netjes een factuur met de bedrijfsinformatie van Ria. 

Verder krijg je vrijwel direct een mailtje met een link van overgang.info waar je een account kunt aanmaken voor toegang tot het speciale leden gedeelte. 

Binnen dit ledengedeelte kun je direct beginnen met het kijken van de video’s. 

 

Mijn eerlijke Overgangstransformatie review, ervaringen en mening

Goed, nu je wat meer weet wat de Overgangstransformatie precies is het door wie het gemaakt is, gaan we het over de inhoud hebben. 

Laten we beginnen met de vormgeving van de videotraining.

Vormgeving en inhoud

Wanneer je de video’s voor de eerste keer kijkt, valt het meteen op dat er veel aandacht is besteed aan de vormgeving. Alles is erg duidelijk aangegeven en er worden maar twee kleuren gebruiken; wit en roze.

Dit zorgt voor een prettige en ontspannen leeromgeving. De video’s staan allemaal netjes bij elkaar en je kunt zien waar je bent gebleven in de cursus. 

De inhoud is teveel om hier allemaal te bespreken. De videocursus bestaat in totaal uit acht digitale modules. Het is de bedoeling dat je elke dag, achter elkaar 1 module per dag volgt. 

overgangstransformatie ledengedeelte inloggen

Het materiaal bestaat voor 80% uit theorie en 20% uit praktijk. De theorie bestaat vooral uit video’s en wetenschappelijke informatie. Het praktijk deel bestaat voornamelijk het allerlei meditatie oefeningen.

De cursus was makkelijk te bekijken vanaf computer, telefoon of tablet. 

Als je het materiaal bekijkt, krijg je al snel het gevoel dat je meedoet aan een persoonlijke coachingstraject (die vaak honderden euro’s kosten) . Wat natuurlijk enorm positief is.

 

Gratis bonus video’s en muziek

Naast de video’s die standaard in de videotraining zitten krijg je via de geheime kortingspagina ook nog een aantal gratis bonussen, namelijk:

  1. Aardetechnieken: voor optimale energie t.w.v. € 29,- (video)
  2. Ademhalingstechnieken: voor kalmte en rust t.w.v. € 29,- (video)
  3. Affirmaties: controle over je gedachten t.w.v. € 29,- (video)
  4. Meditatie CD om te ontspannen t.w.v. € 19,- (digitaal in mp3)

Deze video’s en de bonus muziek hebben ons aangenaam verrast en maakt het het hele pakket nog completer. 

Resultaten van vrouwen in de overgang

Wat zijn eigenlijk de resultaten van vrouwen die de Overgangstransformatie videocursus gevolgd hebben?  Ik ging voor je op zoek en kwam de volgende resultaten tegen:

 

Zo had Inge (52) uit Amersfoort last van een echte midlife crisis:

Sinds 5 jaar heb ik last van een soort midlife crisis. Ik weet niet meer zo goed wie ik ben en wat ik wil. Ik herken mezelf niet meer. Mijn kinderen werden steeds afstandelijker van mij. Mijn man durfde me niets meer te vragen. Bang dat ik weer naar hem zou uitvallen… Enkele jaren geleden heb via de gemeente een coach toegewezen gekregen. Dat mocht niet baten… Totdat een vriendin mij vertelde over de Overgangstransformatie cursus. Om eerlijk te zijn had ik voor kort nog nooit gehoord van de overgang. Wat ik zo prettig vind is dat de modules stap voor stap worden toegelicht. Je mag alles, maar je moet niets. Ik durf mijn grenzen aan te geven zonder te ontploffen. Ik ben er nog niet helemaal, maar ik heb zoveel vooruitgang geboekt. De Overgangstransformatie kan ik iedere vrouw vanaf 40 jaar aanraden!

 

Op Facebook waren ook een hoop positieve reacties zoals deze te vinden: 

 

overgangstransformatie cursus ervaringen en meningen

 

Allemaal overwegend positief dus. Dat komt voor ons ook niet als een verassing. Ria heeft met al haar kennis en ervaring echt een mooi product gemaakt. 

 

Overgangstransformatie prijs

De prijs van de Overgangstransformatie is 149,- euro, wat volgens mij een prima prijs is voor een uitgebreide videotraining die je leven de komende jaren een stuk prettiger kan maken.

Hoeveel is het jou waard om zonder lange periode’s van lusteloosheid de overgang door te komen?

Dan kan ik natuurlijk niet zien vanaf hier en is iets wat je voor jezelf moet bepalen. De resultaten van de waardevolle informatie uit deze cursus liegen er echter niet om. Er is een groot positief effect op productiviteit, je partner en je humeur.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Twijfel je nog of deze cursus wel iets voor jou is? Dan heb ik goed nieuws voor je.

De Overgangstransformatie kent namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Dit betekent dat wanneer je niet tevreden bent om wat voor reden dan ook, je binnen 30 dagen gewoon je geld terug kunt vragen.

Eén mailtje sturen en klaar. Daar gaat Ria echt niet moeilijk over doen. Ik heb dan ook geen verhalen gelezen van mensen die hun geld niet terug kregen of wat dan ook.

Zo kun je het product dus eigenlijk 30 dagen gratis uitproberen zonder enkel risico.

Overgangstransformatie cursus kopen (+Kortingslink!)

Zoals je in deze Overgangstransformatie review hebt kunnen lezen, ben ik zeer te spreken over deze videocursus van Ria Kamelle, en ik raad ik het elke vrouw die in de overgang zit of naar toe gaat van harte aan. 

Die 79,- euro is het meer dan waard als je gaat kijken wat je er allemaal voor terug krijgt, en hoe het je leven wel eens zou kunnen veranderen.

De kennis uit het boek wordt via deze cursus in de praktijk gebracht waardoor je de technieken niet fout kan doen. 

Dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie heb je niets te verliezen en een prettige overgang te winnen!

Overgangstransformatie kopen doet je via onderstaande kortingslink!

 

Ga DIRECT naar de geheime kortingspagina!

 

slaapproblemen overgangstransformatie programma

Related Posts

Je Slaapritme Terug Krijgen Na Een Lange Reis

Je Slaapritme Terug Krijgen Na Een Lange Reis

Propeaq Lichttherapiebril Review & Ervaringen

Propeaq Lichttherapiebril Review & Ervaringen

Lampen die Daglicht Nabootsen: Welke Zijn Het Populairst?

Lampen die Daglicht Nabootsen: Welke Zijn Het Populairst?

Wie is William van de Klaauw?

Wie is William van de Klaauw?
>