Omgaan met Stress en Zorgen Review & Ervaringen


Onzin of de Beste eCurcus Ooit?!


 

Beter omgaan met stress? Dit kan wel eens dé oplossing voor je zijn!
Meer dan 10.000 mensen zijn je al voorgegaan.

Hieronder kun je mijn review en ervaringen over De e-cursus "Nooit meer Zorgen of Stress van Frank de Moei lezen. Is leren omgaan met stress een makkie met deze online cursus? Lees snel verder voor mijn eerlijke mening!

Het ontdekken van eenvoudige en bewezen technieken voor een ontspannen en positief leven.

Dat is de achterliggende gedachte van Frank de Moei, de maker van de succesvolle e-cursus Nooit meer Zorgen of Stress. Hij weet waarover hij praat, Frank leert al z'n hele mensen hoe ze moeten omgaan met stress en zorgen.

Inmiddels heeft hij duizenden mensen met stress symptomen mogen ontmoeten. Met behulp van zijn boek en lessen heeft hij enorm veel mensen aan een gelukkiger leven geholpen.

Frank werkt alleen met eenvoudige - maar zeer effectieve - technieken. Deze technieken helpen mensen om zorgen om te zetten in positieve energie. Zo verdwijnt je stress en ontdek je blijvende ontspanning. Iedereen kan dit, volgens Frank.

Is de cursus omgaan met stress van Frank de Moei nu echt zo goed als iedereen beweert? Is het jouw geld wel waar? Is het niet weer een wondermiddel? Wij zochten het voor je uit en bespreken het in deze review!

Hoe zou het zijn om je echt goed te voelen?

Dit is waar mensen achter gaan komen met behulp van de cursus. De achterliggende oorzaken van negatieve gedachten. Het geen zorgen meer maken over de toekomst. Het is volgens Frank allemaal mogelijk als je leert om te ontspannen.

Dan begin je pas te leven zoals het echt bedoeld is. Ontspannen en genieten van elk moment kan een lange weg zijn voor sommige mensen. Deze weg hoef je niet alleen af te leggen Frank geeft vanaf het begin al aan dat hij altijd te bereiken is voor vragen en hulp

Via zijn website Newstart.nl biedt Frank de Moei meerdere trainingen in geluk en succes aan. Zo wordt er bijvoorbeeld ook een eCursus aangeboden voor het verhogen van zelfvertrouwen.

Een positief leven voor iedereen?

Frank de Moei is een professionele coach en trainer met diploma's in Life- Coaching en Positieve Psychologie, dit wordt ook wel gelukskunde genoemd. Hij heeft een eigen praktijk waar hij veel cliënten begeleid naar een positief leven.

Volgens Frank kun je het grootste deel van de stress die je dagelijks ervaart vermijden. Het zit in je hoofd en dit heb je zelf in de hand. Je kunt dus als het ware bepalen wat je ermee doet. Maar hoe kun je dit precies doen? Dat is de vraag waar Frank de afgelopen jaren én met zijn eCursus echt mee bezig is geweest.

Er wordt diep ingegaan op de herkomst van piekermomenten en negatieve gedachten. Natuurlijk ervaren we allemaal stressvolle situaties omdat deze bij het leven horen. De grootste stress zit volgens de Moei zit juist in onze gedachten en hoe we daar mee omgaan.

De eCursus omgaan met stress bestaat uit in totaal drie delen. De opbouw is overzichtelijk bondig. Het zijn drie delen met drie verschillende doelen. De cursus is verspreid over in totaal negen weken. Je zult dus ongeveer drie weken met elk deel bezig zijn.

Je krijgt elke week 2 e-mails met opdrachten die je moet doen. Het zijn artikelen van ongeveer vier bladzijden per e-mail en ze lezen erg prettig moet ik zeggen. De ervaringen van andere mensen liegen er dan ook niet om.

Het is gelukt

"Hallo Frank, dit is een prima cursus. Ik gebruik hem omdat ik iets wil aanpakken in mijn leven waarvoor het fijn is dat er regelmatig even via de mail een berichtje komt met nieuwe ondersteuning. Inmiddels is dat ook gelukt. Je cursus zit goed in elkaar."

NP, vrouw

Omgaan met stress en zorgen

Leren omgaan met stress wordt via de cursus indelen gedaan. Zoals eerder in dit artikel aangegeven zijn er in totaal drie delen. Het eerste deel gaat in op het "Waarom?". In dit deel moet je voor jezelf nagaan, om welke redenen jij je zorgen maakt. Hierna kun je ontdekken welke gedachten en situaties jouw stress geven.

Ook leer je in het eerste deel hoe je bepaalde angsten los kunt laten en wat je eerste moet veranderen zodat deze niet meer terug zullen komen.

Het tweede gedeelte bestaat uit handige technieken en manieren om je zorgen lost te kunnen alten. Je leert hoe je beter en sneller kunt ontspannen. Het wordt op een eenvoudige wijze geleerd. Het is veel simpeler dan ik zelf ooit had gedacht. Je kunt zorgen omzetten in positieve overtuiging met wat kennis.

Deel drie gaat in op het behouden van ontspanning. Het is voor veel mensen moeilijk om niet weer in het oude patroon te vervallen. Er staat beschreven hoe je gelukkig kunt zijn in elke situatie. Dit wordt weer aangevuld met technieken om je ware "zorgeloze zelf" te vinden.

Les van stress

Door de eCursus leer je veel over het werken van wat mensen nu eigenlijk gelukkig maakt. Wat blijkt, het is allemaal niet zo ingewikkeld. Volgens Frank komt stress van uitdagingen en uitdagingen zijn cadeau's in veel gevallen. Hij stelt dat uitdagingen cadeau's zijn om te groeien als mens.

Wat het ook moge zijn, ik snap door de cursus niet echt dat stress meer een duwtje is om jezelf te ontwikkelen! Als je de uitdagingen uit de weg gaat blijven die op andere vlakken in je leven meestal terug komen.

Kortom er worden door ons mensen, veel stress gecreëerd door verkeerde aannames of overtuigingen. Als je bijvoorbeeld kunt accepteren dat niet iedereen je aardig vindt, heb je direct minder zorgen en stress. Zo leer je stap voor stap omgaan met stress.

De belangrijkste les is verantwoordelijkheid nemen, als jij deze review leest ben je bijvoorbeeld al op de goede weg! Andere mensen gaan het niet voor jou oplossen. Anderen zijn vaak te druk bezig met hun eigen zorgen.

Geen zorgen, het is een echte aanrader!

Kortom Nooit meer Zorgen of Stress is een echte aanrader. Leren omgaan met stress is door deze e-cursus voor iedereen toegankelijk. Zeker voor mensen die echt helemaal klaar zijn met bijvoorbeeld medicatie en echt aan de slag willen om zorgen en stress te leren begrijpen.

Er zijn ook een aantal aantrekkelijke bonussen als je aan de slag gaat om te leren omgaan met stress eCursus.

Gratis Bonus #1: Het e-boek Inzicht in je Kracht!
56 Pagina’s inspiratie over persoonlijke kracht en inzicht in verandering: Tien redenen waarom je doel nog niet is bereikt. De enige echte weg naar verandering. Meer inzicht in je uitdaging. Het geheim van een goede basis. Stel je succes niet langer uit. En no veel, en veel meer.

Gratis Bonus #2: Eén E-Mail Coachingsessie Mocht je naar aanleiding van de cursus stress verminderen (Nooit meer Zorgen of Stress) nog een persoonlijke vraag hebben, dan kun je contact opnemen voor een coachingsessie per e-mail.


15 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Nooit meer Zorgen of Stress kent een 15 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Zo overtuigd is de Moei over zijn eCursus omgaan met stress

Zo loop je geen enkel risico op een aankoop.

Nooit meer Zorgen of Stress review conclusie:

Met deze online cursus omgaan met stress ontdek je de beste manier om zorgen en stress los te laten. Het is praktisch, eenvoudig en effectief. Je hoeft alleen de lessen te lezen en de oefeningen te volgen.

Frank de Moei heet een online cursus gemaakt dat mensen leert wat stress nu eigenlijk is en waar het vandaan komt. Zo kun je aan de slag om je eigen om je eigen problemen bij de wortel aan te pakken. Met natuurlijk alle hulp, mocht dit nodig zijn!

Let wel op: Er is een limiet op het aantal cursisten dat Frank kan begeleiden. Daardoor is het aantal plaatsen beperkt. Kijk goed op de pagina of de tijdelijke aanbieding nog actief is!

Zoals je in deze review hebt kunnen lezen ben ik erg enthousiast over de online cursusNooit meer Zorgen of Stress. Mijn mening en ervaring zijn, net als bij veel anderen, zeer positief.
eCursus Nooit meer Zorgen of Stress

van F. de Moei kopen?

Dat doe je via de onderstaande kortingslink!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *