• Home
  • |
  • NLP Cursus Online Review & Ervaringen: Op een ontspannen manier je doelen bereiken?

NLP Cursus Online Review & Ervaringen: Op een ontspannen manier je doelen bereiken?

Benieuwd naar de NLP Cursus Online van Marco Honkoop? Dat is vast het geval als je op deze pagina bent beland.

Misschien twijfel je nog een beetje of deze cursus wel bij je past, of je geld wel waard is. Het kan ook zijn dat je geïnteresseerd bent in een NLP cursus die je online kunt volgen en zodoende op deze pagina bent gekomen.

Hoe dan ook, op deze pagina zal ik je wat meer vertellen over één van de populairste NLP cursussen van dit moment. Lees dus vooral even verder!

 

[share_box]

 

[toc]

 

Wie is Marco Honkoop?

Marco Honkoop.

Marco Honkoop is de maker van de NLP Cursus Online.

Marco is ook de oprichter en eigenaar van nlp-voor-de-verandering.com, een website waarop je alle informatie omtrent NLP kunt vinden.

Hij helpt al jarenlang mensen, door middel van NLP training om blokkades op te lossen, en gedachten en emoties beter te managen. Ook weet hij als geen andere hoe je op een ontspannen manier je doelen kunt bereiken, en zo veel meer zelfvertrouwen krijgt.

Marco heeft zijn NLP Trainers licentie gehaald bij Richard Bandler, en mag het logo van “The Society of NLP” als een van de weinigen in Nederland gebruiken!

 

Creëer jouw leven zoals jij dat wil – Marco Honkoop

 

Wat is de NLP ?

Laat ik beginnen met, voor de lezers die het nog niet weten, waar NLP precies voor staat en wat ermee wordt bedoeld.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Simpel gezegd is dit een manier om je eigen brein te leren ontdekken aan de hand van kennis en oefeningen.

Steeds meer komen met de hulp van NLP van een burn-out of andere stress gerelateerde klachten af. Het kan een enorme hulp zijn bij contact maken met anderen, zelfvertrouwen en communicatie in het algemeen.

 

Wat is de NLP Cursus Online van Marco Honkoop?

De NLP Cursus Online is een laagdrempelige online NLP Training. Dit betekent dat je zelfs met geen voorkennis van NLP de technieken kunt gaan ervaren.

Het omvat de meest krachtige technieken die normaal gesproken in een goede (offline) training of coaching worden geleerd. De cursus behandelt wat Neuro Linguïstisch Programmeren te bieden heeft aan de hand van video’s en voorbeelden/ handleidingen.

Alles wordt stap-voor-uitgelegd, zodat je in je eigen tempo op de ideale manier kennis kunt maken met NLP. Deze cursus wordt dan ook door veel mensen gebruikt als opstapje naar een duurder coaching of trainingstraject. 

Het is dus een “NLP thuisstudie” die oefeningen en technieken behandeld, die normaal alleen beschikbaar zijn in 1-op-1 coaching, wat natuurlijk vele malen duurder is. 

 

Voor wie is de NLP Cursus Online bedoeld?

In principe is deze NLP Cursus Online voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil makken met NLP.

Zoals je misschien al weet, heeft NLP veel mensen geholpen naar een leven vol met ontspanning, geluk en succes. Met de hulp van deze training kun je er zelf achter komen of dit ook voor jou het geval kan zijn.

 

Wat gebeurd er na betaling?

Ik ga je zo vertellen wat mijn mening is over de NLP Cursus Online, maar ik wil je eerst nog even vertellen wat er precies gebeurd nadat je hebt betaald.

Na betaling krijg je vrijwel direct netjes een mailtje met factuur van PayPro. PayPro is een betrouwbare Nederlandstalige betalingsdienstverlener, waar je gewoon kunt betalen met bijvoorbeeld iDEAL of Paypal.

Je krijgt ook een welkoms mailtje van Marco zelf, met hier de stappen die je moet doorlopen om een account aan te maken op het ledengedeelte.

 In het ledengedeelte van Marco, krijg je toegang tot 11 video’s die je direct kunt bekijken. Daarnaast staan hier alle handleidingen, stappenplannen en ontspanningenoefeningen.

Nadat je hebt betaald kun je dus binnen een paar minuten aan de slag!

 

Mijn NLP Cursus Online review, ervaringen en mening

Goed, dan wil ik je nu vertellen wat mijn ervaringen zijn met de NLP Cursus Online.

Laat ik beginnen met de inhoud en vormgeving.

Inhoud & vormgeving

Wanneer het ledengedeelte voor het eerst ziet, kun je direct zien dat er veel aandacht is besteed aan de opbouw. De kleuren zijn het zelfde (zoals je waarschijnlijk al gewend bent) als op de site van Marco.

De video’s zijn helder en je kunt direct merken dat Marco hier met veel passie en expertise aan heeft gewerkt.

 

Een indruk van het ledengedeelte…

 

Qua inhoud krijg je niet meer en niet minder dan is beloofd. Ik kan natuurlijk niet alles hier gaan vertellen van de inhoud, maar het belangrijkste wat ik je kan vertellen is dat je een goed beeld krijgt van NLP.

Dat is dan ook de hele insteek van deze online NLP cursus. Verschillende mensen kennis laten maken met NLP op een laagdrempelige manier.

Een opstap die er al voor kan zorgen dat je veel situaties in het dagelijkse leven beter kunt relativeren. Ik was dan ook vrij snel klaar met de video’s, waarvan ik direct aantekeningen heb gemaakt.

 

Wat heb ik geleerd in deze NLP cursus?

Het zit ons allemaal wel eens tegen in het leven. Met NLP heb ik zelf vooral geleerd dat je je niet druk moet maken over zaken waar je GEEN CONTROLE over hebt.

Een mooi voorbeeld is dat veel mensen in het verkeer kwaad worden door handelingen van een ander. Je hebt geen controle over handelingen van een ander, waarom zou je er dan druk over maken? 

In de cursus worden dit ook wel “negatieve programma’s” genoemd. Die er voor zorgen dat je vaak indirect te maken krijgt met sombere en depressieve gevoelens.

Daarnaast was er een enorm interessante informatie over charismatische energie. Hoe je deze energie op kunt bouwen en zo aantrekkingskracht kunt uitoefenen op andere mensen. 

 

Ik merk ook vooral dat ik bepaalde emoties nu sneller in “hokjes” kan plaatsen, en weet wat ik vervolgens moet doen met deze emoties. Vanuit je brein worden emoties aangestuurd.

Jij kan je brein veel betere aansturen dan je denkt; je moet alleen even weten hoe!

 

Ervaringen van anderen met deze Online NLP Cursus

Ik ben even voor je op zoek gegaan naar ervaringen met deze cursus.

Daniel kan zichzelf sneller in een vrolijke stemming brengen met de oefeningen uit de cursus:

 

“Voor de coaching belandde ik veel sneller in een neerwaartse spiraal en bleef daar ook langer in zitten.

Na de coaching kon ik sneller mezelf in een positieve vrolijke stemming brengen. Ik beleef meer vrolijke momenten in mijn leven ondanks dat er aan mijn leven zelf niets is verandert.

En komt er wat negatiefs op mijn pad dan kan ik mezelf sneller in een positieve stemming brengen.”

Daniel (Breda)

 

En Marco:

 

“Marco is echt super! Hij weet de juiste snaar te raken en erg leuk om de coaching methode toe te passen. Ik weet nu hoe ik het moet doen en het zorgt voor een echte verbetering.”

Raimond (Haarlem)

 

Zoals ik eerder ook al aangaf hebben veel mensen in Nederland inmiddels de voordelen van NLP ondervonden. Dat is ook terug te zien in veruit de meeste reacties op deze online training.

 

NLP Cursus Online prijs

De prijs voor de NLP Cursus Online is 97,- euro. Dat vind ik een prima prijs voor wat je krijgt.

Voor nog geen honderd euro krijg je een volledige basis training NLP, waar je levenslang toegang tot zult houden, inclusief handleidingen, stappenplannen en ontspanningsoefeningen. 

Normaal is een 1-op-1 NLP training (offline) vaak duizenden euro’s, met deze online training kun je direct kijken of NLP iets voor jou is.

30 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Twijfel jij ook nog of dit wel iets voor jou is? Dan heb ik goed nieuws voor je!

Op deze NLP cursus zit namelijk een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dit houdt in dat als jij om wat voor reden dan ook niet tevreden bent, of dat het niet het gene is wat je had gedacht, je gewoon binnen 30 dagen het volledige aankoop bedrag terug kunt vtagen.

Hierdoor heb je dus helemaal niets te verliezen, en alleen maar te winnen!

 

NLP Cursus Online volgen of niet?

Hopelijk ben jij na het lezen van deze review, net zo enthousiast als ik over deze NLP cursus, en kun je niet wachten om aan de slag te gaan.

Deze cursus is het meest complete pakket wat je online kunt vinden, en geeft jou alle informatie om vandaag al te beginnen met de NLP technieken.

Dankzij de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie loop je geen enkel risico. Je kunt het het in alle rust een maand lang uitproberen.

De NLP Cursus Online kopen doe je via onderstaande kortingslink.

 

Ga DIRECT naar de geheime kortingspagina!

Related Posts

Propeaq Lichttherapiebril Review & Ervaringen

Propeaq Lichttherapiebril Review & Ervaringen

Lampen die Daglicht Nabootsen: Welke Zijn Het Populairst?

Lampen die Daglicht Nabootsen: Welke Zijn Het Populairst?

Wie is William van de Klaauw?

Wie is William van de Klaauw?

Baby in een Droomritme Review & Ervaringen

Baby in een Droomritme Review & Ervaringen
>