• Home
  • |
  • Baby Slaap Geheimen Review & Ervaringen – Oplossing voor vermoeide ouders?

Baby Slaap Geheimen Review & Ervaringen – Oplossing voor vermoeide ouders?

Baby Slaap Geheimen is serie e-books waarvan wij van hoe beter slapen al een tijdje een review van hebben willen schrijven. Het is namelijk een welbekend product in de wereld van de jonge moeders.

Als jij op deze pagina bent terecht gekomen, ben jij te wellicht ook. Je bent op zoek naar manieren om je baby te laten doorslapen, of gewoon opzoek naar producten die met slapen en baby's te maken hebben.

Een paar weken geleden zijn wij eindelijk zelf ook op onderzoek uitgegaan. Op deze pagina zal ik mijn ervaring, mening en resultaten van Baby Slaap Geheimen met je delen. Lees dus snel verder!

[share_box]

[toc]

Wat is Baby Slaap Geheimen?

Baby Slaap Geheimen is een stap-voor-stap te volgen methode waarmee je je baby kunt leren om zelfstandig door te slapen. Het is een digitaal product in de vorm van verschillende ebooks.

Dit betekent dat je eigenlijk direct aan de slag kunt. Je kunt het op je telefoon gebruiken of op een tablet, maar natuurlijk ook gewoon op je laptop of computer.

Het product bevat bewezen methoden die ouders sinds 2007 gebruiken om baby's leren te slapen. Er staan inmiddels meerdere methode's in, niet elk kindje is het zelfde.

Voor wie is Baby Slaap Geheimen?

Voor wie is Baby Slaap Geheimen geschikt? Het antwoord hierop is natuurlijk: vermoeide ouders.

Het is een product voor mama's en papa's die meer willen weten over slaap en baby's, of voor professionals (oppas bureau's) die gewoon meer kennis in huis willen halen over baby's en slaap.

Kortom het is een product gemaakt voor ouders die zich zeker willen voelen over het slaapgedrag van hun baby. Een hulpmiddel om snel en eenvoudig de rust terug te laten keren in je gezin.

Zo kan iedereen weer genieten van rustige nachten en ontspannen dagen.

Wie is de maker van Baby Slaap Geheimen?

Het product is ontstaan en gemaakt, en geschreven door Annelot.

Een normale Nederlandse moeder die na de geboorte van haar dochtertje Rosa op zoek ging op het internet voor informatie over slaap gedrag van baby's.

Ze kwam echter veel tegenstrijdige informatie tegen en wist even niet wat ze moest doen. Rosa werd 's nachts namelijk veel meel wakker dan normaal was.

Zonder hulp weigerde ze vaak weer te gaan slapen.

Rosa kon alleen met de armen weer in slaap gewiegd worden, en dit elke nacht. Ze werd compleet afhankelijk van ons om door te slapen in de nacht...

baby slaap geheimen gids pdf

Ze dook te wetenschap in en bekeek publicaties van wetenschappelijk artikelen om een oplossing te vinden. Ze ontdekte echte oplossingen waar 100% bewijs voor was.

Duizenden kinderen en ouders overal ter wereld werden geholpen door deze oplossingen. Annelot twijfelde geen moment en schreef de belangrijkste informatie op.

Dit was het begin van Baby Slaap Geheimen, een uniek nieuw slaapprogramma speciaal gericht op baby's dat ze uitgebreid heeft getest met bevriende ouders.

Het delen van deze methode werd zo populair dat ze geen tijd meer had voor andere dingen. Zo werd het product "commercieel". Nu is het product sinds 2007 enorm populair bij jonge ouders.

Wat gebeurd nadat je hebt betaald?

Wat veel mensen even willen weten, is wat er precies gebeurd wanneer je hebt betaald. Nou dat zal ik je vertellen.

Het is een digitaal product, dus na betaling kun je binnen 5  minuten aan de slag met het product. Wel zo fijn toch?

Je krijgt een welkomstmail met factuur en een link waar je alles kunt downloaden.

Persoonlijke review, mening en ervaringen

Ik zal je nu vertellen wat ik van Baby Slaap Geheimen vind en wat mijn persoonlijke mening is. Zo kun je voor jezelf inschatten of het jouw geld wel waar is.

De geheimen

Het e-book doet qua inhoud eigenlijk direct wat het belooft. Er staan namelijk direct aangegeven wat je iedere dag en avond precies moet doen.

Het begint allemaal met de bekende valkuilen die je moet vermijden als jonge ouder.

Verder staan er natuurlijk veel handige tips in om bedtijd weer interessant en ontspannen te maken.

Dit vooral in de vorm van praktische tips zoals: hoe kun je een kinderbedje perfect kunt inrichten? Veel tips over de slaapomgeving dus.

Een goede tip die ik er bijvoorbeeld direct uithaalde was dat een kinderbedje met teveel knuffels enorm slecht kan zijn voor de slaap van de baby.

Verder gaat het wat dieper in op de slaapcyclus van baby's en hoe je dit van jouw kindje makkelijk in kaart kunt brengen en kunt herkennen.

Kortom, enorm veel waardevolle waarvan je de meeste bijna direct kun toe gaan passen.

Resultaten

Voor dit onderzoek zijn hebben we een neef gevraagd om de methoden direct toe te passen. Het was al een redelijk rustige baby. Het enige probleem was dat het kindje 's morgens nog te vroeg wakker werd.

Ongeveer 90 minuten voordat de wekker van de ouders af zou lopen. Dit is natuurlijk verre van ideaal.

Met de kennis uit het e-book is dit binnen enkele weken terug gebracht naar een 30 minuten voor de wekker! Ik ben er van overtuigd dat dit alleen maar beter gaat worden.

Ze dachten dat dit vooral kwam door een beter schema voor dutjes overdag, dit stond beschreven in één van de bonussen ( Middagdutjes - De complete handleiding)

baby slaap geheimen bonussen

Bonussen

Je krijgt ook nog een aantal bonussen als je aan de slag gaat met Baby Slaap Geheimen.

Dit zijn meestal aparte onderwerpen die wel erg belangrijk zijn maar niet in het hoofdproduct opgenomen kunnen worden. Anders zou het namelijk veel te groot en onoverzichtelijk worden.

  • Middagdutjes handleiding
  • Voorlees verhaaltjes
  • Je kindje zindelijk in 3 dagen
  • 65 kinderliedjes
  • Baby Recepten
  • 3 Slaapbonus programma's

Wat zeggen anderen over Baby Slaap Geheimen?

Oké, wij zijn zoals je misschien al hebt kunnen lezen best wel positief over dit product. Maar wat zeggen anderen over deze populaire baby-doorslaap methode?

Ik ging op onderzoek uit en kwam de volgende reacties tegen.

Liselotte Rademakers zei bijvoorbeeld:

Dat het al zo snel effect zou hebben had ik nooit verwacht! Wat een heerlijkheid, weer door mogen slapen! En zo fijn te zien dat ze zo’n vrolijke uitgeruste baby is die makkelijk inslaapt zonder hulpmiddelen. Waarom heb ik je website pas na 5 maanden ontdekt, bedankt!

Mark, Anke en Janne hadden ook succes: 

De rest van de week slaapt ze ook door, meestal word ze s’nachts 1 keer even wakker, maar 5 minuten later slaapt ze weer. We kunnen niet zeggen hoe blij we zijn dat we weer nachtrust hebben!! Nogmaals HARTSTIKKE BEDANKT voor de geweldige adviezen!!!! We hebben dit weekend gebak gehaald om het te vieren!!

Baby  Slaap Geheimen prijs

De prijs van Baby Slaap Geheimen is 27,- euro, wat ik een goede prijs vind voor het product.  Ik was hier in de eerste instantie best verbaast over.

Ik verwachte een prijs van rond de 50,- euro, dat is namelijk een standaard prijs voor een waardevol informatie product waar je direct toegang tot krijgt.

Wat is een een goed slapende baby eigenlijk waard? Best onbetaalbaar eigenlijk, als ik zo over nadenk. 

90 dagen niet-goed-geld-terug garantie

Mocht je nog twijfelen om aan de slag te gaan met Baby Slaap Geheimen, is dit misschien wel iets wat je over de streep kan trekken. Baby Slaap Geheimen kent  namelijk een 90 dagen niet-goed-geld-terug garantie.

Dit betekend als je binnen 90 dagen niet volledig tevreden bent, je je geld gewoon terug kan vragen. Je kunt dan gewoon een mailtje sturen waarin je je geld terug vraagt, het product mag je houden.

Baby Slaap Geheimen kopen of niet? (+kortingslink!)

Ik kan dit echt iedere ouder met een baby dus aanraden. Het zal de tijd die je doorbrengt met je baby ook een stuk leuker maken. Je krijgt ook wat meer tijd voor jezelf, dat is ook wat waard natuurlijk.

Wat ik vooral het mooiste vind is dat je meer zelfvertrouwen krijgt als ouder, dat is wat waardevolle kennis met je doet.

Voor nog geen drie tientjes krijg je een bak met waardevolle informatie, dat is natuurlijk geen geld.

Zeker niet als je rekening houd met de 90 dagen niet-goed-geld terug garantie. De Baby Slaap Geheimen kopen doe je via onderstaande kortingslink.

> Ga direct naar de speciale Baby Slaap Gids kortingspagina <Related Posts

Je Slaapritme Terug Krijgen Na Een Lange Reis

Je Slaapritme Terug Krijgen Na Een Lange Reis

Slapen in de auto? Een stuk aangenamer met deze tips!

Slapen in de auto? Een stuk aangenamer met deze tips!

Onrustig slapen na sporten: hoe kan dit?

Onrustig slapen na sporten: hoe kan dit?

Valeriaan Thee Maken? Lees hier hoe je “Slaapthee” maakt op de juist manier!

Valeriaan Thee Maken? Lees hier hoe je “Slaapthee” maakt op de juist manier!
>